Kokoomus haastaa suomalaiset mukaan Tee hyvä työ -liikkeeseen!

Kokoomus on tänään 24.3. avannut verkossa Teehyvätyö.fi -sivuston sekä Tee hyvä työ -liike -Facebook-sivun. Katso myös Jyrki Kataisen videokutsu Tee hyvä työ -liikkeeseen.

Tee hyvä työ -liike on liikettä kohti Paremminvointivaltiota, jossa hyvä työ kannattaa aina. Paremminvointivaltiossa valtio takaa hyvinvoinnin perustan sekä edellytykset turvalliseen ja hyvään elämään. Poliitikkojen tulee turvata hyvinvointiyhteiskunta ja jatkaa sen kehittämistä. Tähän Kokoomus sitoutuu, mutta se ei yksin riitä. Paremminvointivaltion rakentamiseen tarvitaan kaikkia suomalaisia.

Muistatko opettajan, jonka hyvä teko luokkahuoneessa muutti lapsen koko elämän? Muistatko bussikuljettajan, joka odotti ennen kiihdytystä, että vanhus pääsi turvallisesti istumaan? Muistatko syrjäytyneen nuoren, jota autettiin työnhaussa ja kannustettiin mukaan harrastustoimintaan?

Hyvinvointi syntyy teoista ? pienistä ja suurista. Vain ihmiset voivat olla keskenään tekemisissä tavalla, joka luo hyvinvointia. Siksi tarvitsemme Suomeen inhimillisyyttä, välittämistä, uutta yhteisöllisyyttä. Siksi Kokoomus kutsuu kaikki suomalaiset mukaan Tee hyvä työ -liikkeeseen. Kerro meille, millaisia hyviä töitä olet itse kohdannut tai tehnyt. Haasta kaverisi mukaan liikkeeseen tai muista hyvän työn tehnyttä läheistäsi kiitoksella.

Teehyvätyö.fi -sivuilla ja Facebookissa julkaisemme ihmisten kertomuksia hyvistä töistä. Kertomukset toimivat esimerkkinä ja haasteena muille toimimaan samoin. Sivuilla on mm. mahdollista lähettää tuttaville sähköpostihaaste tai ilmainen postikortti.

Tervetuloa mukaan Tee hyvä työ -liikkeeseen, jos olet sitä mieltä, että hyvä työ kannattaa aina.