Kokoomus 2015 -kiertue starttaa tänään Oulusta

Kokoomus 2015 -kiertueella Oulussa puhutaan työstä. Työ, työpaikka, työnteon merkitys, työn tarjonta. Työ on ihmiselle tärkeää. Sen merkitystä yksilölle ja yhteiskunnalle ei voi korostaa liikaa. Siitä on kiinni toimeentulo ihmisillä, perheillä ja koko Suomella.

Kokoomuksen puheenjohtajaehdokkaat keskustelevat työ-teemalla näkemyksistään Oulussa keskiviikkona 7.5.2014 klo 17.30.

Keskustelussa ovat mukana Kokoomuksen puheenjohtajaehdokkaat Paula Risikko, Alexander Stubb ja Jan Vapaavuori. Heidän lisäkseen keskustelemassa on myös oululainen yt-konkari Mikko Merihaara. Vetäjänä on eurovaaliehdokas Mari-Leena Talvitie.

Mikko Merihaara

Mikko Merihaara on oululainen diplomi-insinööri. Hän on tullut tunnetuksi Oulun Nokian tuotekehitysinsinöörinä ja erityisesti saman yrityksen luottamusmiehenä käytyään läpi yli kolmet kymmenet yt-neuvottelut.

Nyt Mikko Merihaara etsii työkseen Pohjois-Suomesta Medieta Oy:lle tuotekehitys-, alihankinta- ja tuotantoyrityksiä. Mikon kymmenet luottamustoimet ovat tuoneet laajan näköalan yhteiskuntaan ja yrityselämän eri toimialoihin. Yksivuotiaan Atte-pojan isä tuntee työelämän monet kasvot. Nurjatkin.

Pöytälaatikossa Mikolla odottaa 150 sivua pohdintaa aiheesta ?mikä meni pieleen Nokia?? Ehkä jonain päivänä saamme lukea, miksi Suomen talouden veturi irtisanoi Oulussakin kymmeniä kertoja.

Kokoomus 2015 -kiertueen ohjelma 7.5. Oulu

klo 15.00 – 15.45

Puheenjohtajaehdokkaat ja kokoomuslaisia valtuutettuja Rotuaarilla

klo 16.00 – 16.50

Oulujoen Kokoomuksen järjestämä lähiruokakeskustelu, ravintola Tuba, Mannenkatu 2, Oulu. Paikalla Paula Risikko.

Kokoomus kuuntelee: kauppakeskus Zeppelin, Zeppeliinintie 1, Kempele. Paikalla Alexander Stubb.

Kokoomus kuuntelee: Kaakkurin kauppakeskus, Metsokankaantie 5, Oulu. Paikalla Jan Vapaavuori.

klo 17.30 – 18.45

Puheenjohtajaehdokkaiden keskustelu työstä, Kirkkotorin koulutuskeskus, Asemakatu 5, Oulu, mukana Mikko Merihaara, vetäjänä Mari-Leena Talvitie

Kaikki tilaisuudet ovat avoimia.

Lisätietoja:

Viestintäpäällikkö Lasse Pipinen, lasse.pipinen@kokoomus.fi, 0503411611