Kokoomus 2015 -kiertue starttaa tänään Oulusta – kokoomus.fi
MENU
Kokoomus 2015 -kiertue starttaa tänään Oulusta

Kokoomus 2015 -kiertue starttaa tänään Oulusta

Julkaistu: 07.05.2014 Uncategorized

Kokoomus 2015 -kiertu­eella Oulussa puhutaan työstä. Työ, työpaikka, työnteon merkitys, työn tarjonta. Työ on ihmiselle tärkeää. Sen merki­tystä yksilölle ja yhteis­kun­nalle ei voi korostaa liikaa. Siitä on kiinni toimeentulo ihmisillä, perheillä ja koko Suomella.

Kokoo­muksen puheen­joh­ta­jaeh­dokkaat keskus­te­levat työ-teemalla näkemyk­sistään Oulussa keski­viikkona 7.5.2014 klo 17.30.

Keskus­te­lussa ovat mukana Kokoo­muksen puheen­joh­ta­jaeh­dokkaat Paula Risikko, Alexander Stubb ja Jan Vapaa­vuori. Heidän lisäkseen keskus­te­le­massa on myös oululainen yt-konkari Mikko Merihaara. Vetäjänä on eurovaa­lieh­dokas Mari-Leena Talvitie.

Mikko Merihaara

Mikko Merihaara on oululainen diplomi-insinööri. Hän on tullut tunne­tuksi Oulun Nokian tuote­ke­hi­ty­sin­si­nöörinä ja erityi­sesti saman yrityksen luotta­mus­miehenä käytyään läpi yli kolmet kymmenet yt-neuvot­telut.

Nyt Mikko Merihaara etsii työkseen Pohjois-Suomesta Medieta Oy:lle tuote­ke­hitys-, alihan­kinta- ja tuotan­to­y­ri­tyksiä. Mikon kymmenet luotta­mus­toimet ovat tuoneet laajan näköalan yhteis­kuntaan ja yrity­se­lämän eri toimia­loihin. Yksivuo­tiaan Atte-pojan isä tuntee työelämän monet kasvot. Nurjatkin.

Pöytä­laa­ti­kossa Mikolla odottaa 150 sivua pohdintaa aiheesta ?mikä meni pieleen Nokia?? Ehkä jonain päivänä saamme lukea, miksi Suomen talouden veturi irtisanoi Oulus­sakin kymmeniä kertoja.

Kokoomus 2015 -kiertueen ohjelma 7.5. Oulu

klo 15.00 - 15.45

Puheen­joh­ta­jaeh­dokkaat ja kokoo­mus­laisia valtuu­tettuja Rotuaa­rilla

klo 16.00 - 16.50

Oulujoen Kokoo­muksen järjestämä lähiruo­ka­kes­kustelu, ravintola Tuba, Mannenkatu 2, Oulu. Paikalla Paula Risikko.

Kokoomus kuuntelee: kauppa­keskus Zeppelin, Zeppe­lii­nintie 1, Kempele. Paikalla Alexander Stubb.

Kokoomus kuuntelee: Kaakkurin kauppa­keskus, Metso­kan­kaantie 5, Oulu. Paikalla Jan Vapaa­vuori.

klo 17.30 - 18.45

Puheen­joh­ta­jaeh­dok­kaiden keskustelu työstä, Kirkko­torin koulu­tus­keskus, Asemakatu 5, Oulu, mukana Mikko Merihaara, vetäjänä Mari-Leena Talvitie

Kaikki tilai­suudet ovat avoimia.

Lisätietoja:

Viestin­tä­pääl­likkö Lasse Pipinen, lasse.pipinen@kokoomus.fi, 0503411611


Kokoomus.fi