Kokoomuksen Facebook -sivut uudistuivat

Kokoomuksen Facebook -sivut ovat saaneet uuden visuaalisen ilmeen ja usein käytettyjä ominaisuuksia on nostettu etusivulle.

Nyt Kokoomuksen jäseneksi liittyminen onnistuu myös Facebookissa. Kävijä voi liittyä haluamaansa paikallisyhdistykseen sivuilta löytyvän karttapalvelun avulla ja suorittaa jäsenmaksun verkkotunnuksilla tai laskulla. Liittymisilmoituksen päätteeksi kävijä saa palvelusta suoraan jäsennumeron ja salasanan kokoomus.fi-sivujen Jäsensivustoon.

Ajankohtaista-osioon on linkitetty Kokoomusta koskevia uutisia, joita päivitetään puolueen kotisivuilla. Kuvagalleriasta löytyy kuvia kokoomustapahtumista, mm. pari viikkoa sitten otettuja Vihreä Toivo-talkoopäivän kuvia ympäri Suomen. Video-osiossa on esillä Jyväskylän puoluekokouksessa julkistettuja puheenvuoroja, joissa puheenjohtaja Jyrki Katainen, kansanedustaja Sari Sarkomaa ja asuntoministeri Jan Vapaavuori kertovat ympäristöfiksun Kokoomuksen ajattelusta.
Puheenjohtajan sivulle on koottu päivittyviä sisältöjä Jyrki Kataisen kotisivuilta, mm. puheenjohtajan päiväkirja- ja videoblogimerkintöjä. Puheenjohtajan sivulla on nähtävillä myös puheenjohtaja Kataisen edelleen ajankohtainen Jyväskylän puoluekokouspuhe, jossa hän linjaa Kokoomuksen arvoja, tavoitteita ja toimintaa.
Opetusministeri Henna Virkkunen toteaa esittelyvideolla, että Kokoomus on Facebookissa, koska ?politiikan tekotapojen on muututtava ja politiikan on tultava lähemmäksi ihmistä.? Virkkunen jatkaa ?itse asiassa täällähän on kaikki. Jopa äitini täti!?
Facebook-sivuston uudistusta jatketaan syksyllä 2010 ja keväällä 2011.
facebook.com/kansallinenkokoomus