Kokoomuksen puoluekokous Turkuun 2018 ja Poriin 2020

Kokoomuksen puoluehallitus päätti, että seuraava sääntömääräinen puoluekokous pidetään kesällä 2018 Turussa. Puoluehallitus päätti myös poikkeuksellisesti jo nyt, että kesän 2020 puoluekokous pidetään Porissa.

”Puoluekokouspaikkojen päättäminen neljäksi vuodeksi eteenpäin auttaa järjestäviä piirejä ja koko puoluetta suunnittelussa ja mahdollisimman toimivien kokousten järjestämisessä. Lisäksi meillä oli kaksi niin hyvää ehdokasta tarjolla, että valitsimme saman tien molemmat”, sanoo puoluesihteeri Janne Pesonen.

Turun kokous pidetään kulttuurikeskus Logomossa, joka on tiloiltaan ja tekniikoiltaan isoihin kokouksiin sopivaksi testattu ja todettu.

”Olemme tosi innoissamme ja aloitamme kokouksen käytännön järjestelyjen suunnittelemisen välittömästi”, sanoo Varsinais-Suomen piirin puheenjohtaja Heikki Arikka.

Porissa kokous pidetään syksyllä 2017 valmistuvalla Satakunnan ammattikorkeakoulun kampuksella.

”Meille valmistuu uusi hieno rakennuskompleksi, jossa pystymme järjestämään näinkin ison kokoluokan kokouksia. Rakennus on aivan Porin keskustassa kuten muutkin puoluekokoustoiminnot, mikä takaa kokouksen sujuvuuden”, sanoo Satakunnan piirin puheenjohtaja Emilia Syväsalmi.