Lisää tekijöitä kokoomuksen vaikuttajaryhmiin

Kokoomuksen luottamushenkilöiden joukko täydentyi jälleen, kun puoluehallitus nimesi tiistain kokouksessaan vaikuttajaryhmille puheenjohtajia ja jäseniä. Nyt valittiin tekijöitä erityisesti ulko- ja turvallisuuspoliittisiin ryhmiin. Ensimmäiset vaikuttajaryhmäläiset nimettiin kesäkuun alussa.

Vaikuttajaryhmät ovat kokoomuksen verkostoissa toimivia pienempiä, aktiivisia työryhmiä. Ryhmissä voidaan esimerkiksi valmistella puolueen kantoja, tehdä uusia avauksia tai muutoin herättää yhteiskunnallista keskustelua. Vaikuttajaryhmät toimivat tiiviissä yhteistyössä puolueen johdon ja eduskuntaryhmän kanssa. 

Vaikuttajaryhmien jäsenet ovat kokoomuksen luottamushenkilöitä ja heidät valitaan hakemusten perusteella aktiivisten kokoomuslaisten joukosta. Vaikuttajaryhmien kokoamisessa on pyritty huolehtimaan moninaisuudesta ja saamaan mukaan eri ikäisiä, eri taustaisia, eri sukupuolta ja ammattikuntia edustavia kokoomuslaisia maantieteellisesti mahdollisimman laajalta alueelta. Verkostojen puheenjohtajat ovat valmistelleet esitykset ryhmien kokoonpanoista puoluehallitukselle.

Katso puoluehallituksen 21.6. nimeämät vaikuttajaryhmäläiset tästä. Osa valituista ei halunnut nimeään julkaistavan. Heille on ilmoitettu valinnasta sähköpostitse.

 

Lisätiedot: Ohjelmapäällikkö Anna Munsterhjelm, anna.munsterhjelm@kokoomus.fi