Kokoo­muksen vihreät toivo­talkoot la:na 8.5. - yli sata talkoo­ta­pah­tumaa ympäri Suomen! – kokoomus.fi
MENU
Kokoo­muksen vihreät toivo­talkoot la:na 8.5. - yli sata talkoo­ta­pah­tumaa ympäri Suomen!

Kokoo­muksen vihreät toivo­talkoot la:na 8.5. - yli sata talkoo­ta­pah­tumaa ympäri Suomen!

Julkaistu: 06.05.2010 Uutiset

Valtakunnallinen vihreä toivotalkoopäivä on herättänyt kokoomuskentässä ennennäkemätöntä innostusta: kokoomusyhdistykset kautta maan järjestävät tulevana lauantaina 8.5.2010 yli sata erilaista vihreää talkootapahtumaa!

Kokoomuksen ministerit sekä puolue- ja eduskuntaryhmän johto ovat mukana vihreissä toivotalkoissa seuraavasti:

- Puheenjohtaja, valtiovarainministeri Jyrki Katainen on Lohjan torilla polkupyörien keväthuoltotalkoissa klo 9.00-9.30, Vihdissä Nummelan torilla tavaranvaihtotalkoissa klo 10-10.45, Espoossa Espoon Lippulaivan edustallaharavointitalkoissa klo 11.15-11.45 ja Espoossa Olarin asukaspuiston siivoustalkoissa klo 12-12.30.

- Puolustusministeri Jyri Häkämies on Kotkassa Palotornin vuorella roskienkeruu- ja haravointitalkoissa klo 10-12.

- Viestintäministeri Suvi Lindén on Oulussa Rotuaarilla ongelmajätteiden kierrätystalkoissa klo 10-11.30.

- Peruspalveluministeri Paula Risikko on Vantaalla Lystilän toimintakeskuksessa, Pakkalassa (Lustikullantie 3) haravointi- ja istutustalkoissa klo 14.30-15.

- Ulkoministeri Alexander Stubb on Espoossa Rantaraitin siivoustalkoissa Haukilahti-Matinkylä klo 10.00 alkaen. Lähtö klo 10 Haukilahden venekerholta.

- Asuntoministeri Jan Vapaavuori on Helsingissä Töölöntorin Mamma Rosan puoleisessa päädyssä kännyköiden kierrätystalkoissa klo 10-11 ja Helsingissä Mosaiikkitorilla (kauppakeskus Columbuksen ja Vuosaaren kirjaston välissä) kierrätys- ja ongelmajätehuollon neuvontatalkoissa klo 12-13.

- Opetusministeri, puolueen varapuheenjohtaja Henna Virkkunen on Jyväskylässä kirkkopuiston ja Harjun siivoustalkoissa klo 12.30 alkaen.

- Puoluesihteeri Taru Tujunen on Porvoossa Epoon vanhainkodin edustalla ulkoilu- ja kukkienpoimintatalkoissa (yhdessä vanhainkodin asukkaiden kanssa) klo 13-14.

- Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pekka Ravi on Kiteellä siivous- ja raivaustalkoissa kaupungintalon ja Kiteenhovin välimaastossa klo 10 alkaen.

- Eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Lenita Toivakka on Mikkelin satamassa satamapaviljongin puhdistustalkoissa klo 10-13.

- Eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Ben Zyskowicz on Helsingissä Oulunkylän leikkipuisto Mäkitorpassa lastenvaatteiden ja ?lelujen keräystalkoissa klo 10.15-10.45, Helsingissä Pakilan Marketilla (Pakilantie 61) polkupyörien kunnostus- ja kännyköiden kierrätystalkoissa klo 11-12 ja Helsingissä Töölöntorin Mamma Rosan puoleisessa päädyssä kännyköiden kierrätystalkoissa klo 12.15-13.

- Eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Petteri Orpo on Turussa Suikkilan päiväkodin ja Ystävyydenpuiston siivoustalkoissa klo 10-11, Turussa Vähätorin kirjaston edustalla kirjojen vaihtotalkoissa klo 11-12.

- Puoluevaltuuston puheenjohtaja Jukka Mäkelä on Espoossa Rantaraitin siivoustalkoissa Haukilahti-Matinkylä klo 10 alkaen, Espoossa Olarin asukaspuiston siivoustalkoissa klo 12 alkaen.

- Puolueen varapuheenjohtaja Sampsa Kataja on Porissa orvokkien jakotalkoissa S-Market Tikkulan ja Pick N Pay:n edustalla klo 10-11 ja Ulvilassa Naparannan puistoalueen ja rannan siivoustalkoissa klo 13 alkaen.

Vihreitä toivotalkoita järjestetään mm. seuraavilla paikkakunnilla: Akaa, Elimäki, Espoo, Heinola, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenkyrö, Hämeenlinna, Iisalmi, Ilmajoki, Imatra, Joensuu, Juankoski, Jyväskylä, Jämsä, Kaarina, Kajaani, Kangasala, Kankaanpää, Karttula, Kauhava, Korpilahti, Kotka, Kuopio, Kustavi, Kuusamo, Kuusankoski, Kälviä, Kärkölä, Lappeenranta, Lapua, Laukaa, Lemi, Leppävirta, Lieto, Lohja, Loimaa, Luumäki, Länsi-Turunmaa, Maaninka, Masku, Miehikkälä, Mikkeli, Mynämäki, Mäntsälä, Naantali, Nakkila, Noormarkku, Nousiainen, Oulu, Pieksämäki, Pielavesi, Pirkkala, Pomarkku, Pori, Porvoo, Pukkila, Pyhtää, Pälkäne, Raisio, Rauma, Rovaniemi, Ruokolahti, Rusko, Saarijärvi, Salo, Sastamala, Savonlinna, Seinäjoki, Siilinjärvi, Suonenjoki, Säkylä, Taivassalo, Toivakka, Turku, Ulvila, Uusikaupunki, Vaasa, Valkeakoski, Varkaus, Vihti, Ylivieska, Äänekoski.

Lisätietoja näistä ja monista muista vihreistä talkootapahtumista löydät täältä:
localhost:5000/vihreattoivotalkoot

Me kokoomuslaiset olemme aina uskoneet, että ihmisten ja ympäristön kohtalo kulkevat käsi kädessä. Siksi teot ympäristön hyväksi ovat tekoja myös ihmisten hyvinvoinnin puolesta. Nyt on korkea aika tehdä niistä jokanaisen ja ?miehen arkea, puoluekirjaan ja vihreyden sävyyn katsomatta.

Tärkeintä on, että nyt alkaa tapahtua muuallakin kuin juhlapuheissa ja että kädet tekevät muutakin kuin puivat ilmaa mielenosoituksissa. Muutos alkaa yksilöistä ja saa lisää puhtia reippaasta talkooasenteesta. Siksi Kokoomus kutsuu kaikki suomalaiset lauantaina 8.5.2010 mukaan vihreisiin toivotalkoisiin ? kääritään hihat ja ryhdytään yhdessä ympäristöfiksuihin tekoihin!

Tervetuloa! Me kaikki voimme olla vihreitä, kysymys on vain sävyeroista.


Kokoomus.fi