Uusissa vaikuttajaryhmissä on haku päällä – tervetuloa tekemään kokoomuksesta parempaa!

Kokoomuksen vaikuttajaryhmissä pääset osallistumaan itseäsi kiinnostavan politiikan alan valmisteluun, seuraamaan päätöksentekoa läheltä ja vaikuttamaan kokoomuksen linjoihin. Ryhmiin haetaan sekä alansa kovimpia osaajia että sellaisiksi tähtääviä kokoomuslaisia. Puoluehallitus valitsee ryhmien jäsenet ja puheenjohtajat.

Verkosto taas on laajempi ryhmä, johon voi liittyä kuka tahansa aiheesta kiinnostunut ja kevyemmästä vaikuttamisesta innostunut kokoomuslainen. Omat verkostosi pääset valitsemaan suoraan jäsensivuilla, katso ohjeet täältä.

Hae mukaan talouspolitiikan vaikuttajaryhmiin!

Talouspolitiikan ryhmissä haetaan kunnianhimoisia ja rohkeita, mutta kuitenkin toteutettavissa olevia ratkaisuja aikamme talouspoliittisiin haasteisiin. Lue vaikuttajaryhmien kuvaukset ja hae mukaanViimeinen hakupäivä talouspolitiikan ryhmiin on 30.8.

Sinustako ympäristöverkoston puheenjohtaja?

Kestävä kehitys, Itämeri, kiertotalous, ilmasto ja energia – kiinnostaisiko kasvattaa kokoomuksesta näiden teemojen ykkösosaaja? Nyt haemme puolueen ympäristöpoliittiselle verkostolle kahta luottamustoimista vetäjää, jotka toimivat puheenjohtajina yhdessä kansanedustajan kanssa. Kokoomuspolkusi voi olla pitkä tai lyhyt – tärkeintä on halu tehdä kokoomuslaisesta ympäristöpolitiikasta parempaa sekä kyky organisoida uutta toimintaa ja johtaa vapaaehtoisia toimijoita. Kerro kiinnostuksestasi viimeistään 26.8. ohjelmapäällikölle: anna.munsterhjelm@kokoomus.fi. Puoluehallitus valitsee puheenjohtajat hakijoiden joukosta.

Vielä ehdit hakea maaseutu- ja kirkkopolitiikan vaikuttajaryhmiin

Haku maaseutuverkoston (valtuuskunnan) alaisiin vaikuttajaryhmiin sekä kirkkopolitiikan vaikuttajaryhmään on auki vielä maanantaina 22.8.

Maaseudun monialayrittäjyyden vaikuttajaryhmä
Bio- ja metsätalouden vaikuttajaryhmä
Maaseutupolitiikan hallinto & sääntely -vaikuttajaryhmä
Kirkkoasioiden vaikuttajaryhmä