Puoluetoimistossa avoimia työpaikkoja

Kansallinen Kokoomus on keskustaoikeistolainen kansanpuolue. Kokoomus tarjoaa poliittisesta vaikuttamisesta ja tulevaisuuden yhteiskunnan rakentamisesta kiinnostuneille haastavan työympäristön.

Järjestöpäällikkö

Järjestöpäällikön tehtävänä on vastata Kokoomuksen järjestöorganisaation toiminnan sekä vaalikampanjoiden kenttätoiminnan suunnittelemisesta, kehittämisestä ja organisoimisesta sekä osallistua poliittiseen valmisteluun puoluesihteerin alaisuudessa.

Toimeen valittavalta edellytämme perehtyneisyyttä kokoomuslaiseen järjestötyöhön ja hyvää organisointikykyä. Arvostamme toimeen soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä hyviä ihmissuhde- ja esiintymistaitoja.

Järjestösihteeri

Järjestösihteerin tehtävänä on yhdessä järjestöpäällikön kanssa suunnitella ja valmistella puolueen järjestämiä kokouksia ja tapahtumia sekä osallistua muuhun kokoomuksen järjestötyöhön.

Toimeen valittavalta edellytämme kokoomuslaista maailmankatsomusta ja hyvää perehtyneisyyttä järjestötyöhön. Arvostamme toimeen soveltuvaa tutkintoa sekä hyviä ihmissuhde- ja esiintymistaitoja.

Molempien toimien onnistunut hoitaminen edellyttää sopeutumista työskentelyyn myös iltaisin ja viikonloppuisin. Toimet tulisi vastaanottaa 6.8.2012 alkaen.

Kirjalliset hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 7.5.2012 mennessä osoitteella Kansallinen Kokoomus rp, puoluesihteeri Taru Tujunen, Kansakoulukuja 3 A, 00100 HELSINKI.

Tiedusteluihin vastaavat puoluesihteeri Taru Tujunen, 050 357 9418 ja hallintopäällikkö Jarmo Pekkala, 050 556 7179.