Nöyrä kiitos

Kokoomuksen näissä vaaleissa saavuttama kannatusosuus on puolueemme toistaiseksi paras Suomen historiassa käydyissä kunnallis- ja eduskuntavaaleissa. Se ei anna kuitenkaan aihetta henkselinpaukutteluun. Se tarkoittaa suurta vastuunkantoa suomalaisten palveluiden tulevaisuudesta. Suomalaisissa kunnissa joudutaan tekemään vaikeitakin päätöksiä, joilla uudistutaan tätä päivää ja tulevaisuutta varten. Palvelujärjestelmistä voidaan tehdä ja pitää tehdä parempia. Nyt suomalaiset eivät saa verorahoilleen vastinetta tarpeeksi hyvinä palveluina.

Kokoomus myös murtautui näissä vaaleissa lopullisesti ulos sille vuosikymmenien saatossa toistuvilla vääristelevillä väitteillä maalatusta laatikosta. Kokoomus on tavallisen suomalaisen puolue. Kokoomus on arvopuolue, ei kenenkään etupuolue. Kokoomus on ihmisen puolue, joka luottaa ihmiseen.

Kiitos suomalaisille miehille ja naisille siitä tuesta, jonka upeille ehdokkaillemme näissä vaaleissa an-noitte. Työ ja talkoot paremman Suomen puolesta jatkuvat tästä eteenpäin entistä voimakkaammin. Tervetuloa mukaan näihin talkoisiin laittamaan itsensä likoon!