Kokoomus kutsuu jälleen suomalaisia toivotalkoisiin

Kun jokin asia on rempallaan, voi jäädä odottelemaan, että se tulee kuntoon itsestään.

Toinen vaihtoehto on tarttua toimeen. Me Kokoomuksessa uskomme, että yhä useammat suomalaiset ovat oivaltaneet, ettei hyvinvointi rakennu itsestään. Aivan kuten talo, se rakennetaan. Koska teot ovat kauneinta puhetta, Kokoomus kutsuu suomalaisia toivotalkoisiin!

Kokoomuksen ensimmäiset toivotalkoot järjestettiin 19.4.2008, ja niihin osallistui tuhansia suomalaisia ympäri maan. Tämän jälkeen talkoita on järjestetty sadoittain ympäri Suomen viime vuoden aikana. Kuvia ja videoita menneistä talkoista voi selailla Toivotalkoot-sivujen talkoogalleriassa.

Laskiaistiistaina 24.2. erilaisia talkoita järjestettiin jälleen kymmenittäin ympäri Suomen! Toivotalkootapahtumia oli mm. Helsingissä, Haminassa, Liedossa, Padasjoella, Jyväskylässä, Kajaanissa, Porissa, Rovaniemellä, Raisiossa, Kotkassa, Kuopiossa, Kankaanpäässä ja Lapualla.

Tällä kertaa talkoiden teemana oli hyvinvointi. Reipas ulkoliikunta on parhaita fyysisen ja henkisen toimintakyvyn ylläpitäjiä. Kun me suomalaiset kannamme vastuuta omasta ja läheistemme hyvinvoinnista ja toimintakyvystä, ennaltaehkäisemme samalla monenlaisten ongelmien kasaantumista. Tarkemmat tiedot laskiaistiistain toivotalkoista löytyy Toivotalkoot-sivujen tapahtumasivulta.

Kokoomuksen toivotalkoot jatkuvat kevään mittaan, seuraavat valtakunnalliset talkoopäivät ovat lauantai 18.4. ja lauantai 9.5. Tapahtumatiedot löytyvät toivotalkoiden kotisivuilta. Tiedotusvälineiden edustajat ovat lämpimästi tervetulleita seuraamaan toivotalkoita!

Lue myös talkoita koskeva uutinen Verkkouutisista:
http://www.verkkouutiset.fi/juttu.php?id=143804

LISÄTIETOJA:

Puoluesihteeri Taru Tujunen, gsm 050 3579 418
Viestintäpäällikkö Jenni Haukio, gsm 040 7292 447