Kokoomuksen eurovaalikampanjointi huipentuu vaaliviikonloppuna

EUROKORVAKAHVILAT AVOINNA

Edellisten presidentin-, eduskunta- ja kunnallisvaalien tapaan kokoomusyhdistykset ovat jälleen pystyttäneet kuuntelevia Korva-kahviloita, jonne kaikki suomalaiset ovat tervetulleita, olivatpa he sitten puolesta, vastaan tai jotain siltä väliltä. Eurokorvakahviloita on noussut mm. Askaisiin, Espooseen, Haminaan, Heinolaan, Helsinkiin, Jalasjärvelle, Joensuuhun, Jyväskylään, Kannukseen, Kiiminkiin, Kokkolaan, Kotkaan, Kuopioon, Kuusamoon, Lapinlahdelle, Lempäälään, Loimaalle, Muhokselle, Ouluun, Padasjoelle, Pietarsaareen, Pudasjärvelle, Pälkäneelle, Raumalle, Reisjärvelle, Ruukkiin, Saloon, Sastamalaan, Seinäjoelle, Sulkavalle, Tarvasjoelle ja Turkuun.

Tarkemmat tiedot eurokorvakahviloista löydät täältä:
http://www.kokoomuskuuntelee.fi/eurovaalitapahtumat.html

MINISTERIT JA PUOLUEJOHTO JALKAUTUVAT

Huhtikuun alussa käynnistyneen Kokoomuksen ministerien, eduskuntaryhmän ja puolueen johdon mittava Suomi puhuu, Eurooppa kuuntelee ? eli kuunteleva Korva-kiertue on kiertänyt kymmenillä paikkakunnilla ympäri Suomen. Kiertueen tapahtumia on järjestetty yli 100 ? kaikissa näissä mukana ministeri tai eduskuntaryhmän tai puolueen johdon jäsen kuuntelemassa suomalaisia.

Vielä lauantaina 6.6. kiertueen tapahtumia on n. 40 kpl. Tapahtumia järjestetään mm. Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Imatralla, Janakkalassa, Järvenpäässä, Kalajoella, Kannuksessa, Kokkolassa, Lappeenrannassa, Lempäälässä, Muhoksella, Oulussa, Pietarsaaressa, Porissa, Porvoossa, Seinäjoella, Tampereella, Turussa, Tuusulassa ja Vantaalla. Tarkemmat tiedot kaikista tapahtumista löydät täältä: http://www.kokoomuskuuntelee.fi/kiertuetapahtumat.html

EUROVAALIEHDOKKAILLA TAKANA YLI 600 OMAA TAPAHTUMAA, VIELÄ JÄLJELLÄ LÄHES 60!

Kokoomuksen eurovaaliehdokkaat ovat kevään aikana kiertäneet Suomea ennennäkemättömällä ahkeruudella. Ehdokkailla on takanaan yhteen yli 600 tapahtumaa, joista on vielä jäljellä lähes 60 tapahtumaa tulevana viikonloppuna! Ehdokkaiden tarkan tapahtumakalenterin löydät täältä: http://www.kokoomuskuuntelee.fi/eurovaaliehdokkaat.html

KYMMENITTÄIN ERILAISIA MUITA VAALITAPAHTUMIA

Lisäksi kokoomusyhdistykset järjestävät kymmeniä erilaisia muita vaalitapahtumia. Kokoomuksen eurovaalikampanjan sivuilta http://www.intotietotaito.fi löydät tietoja Kokoomuksen vaaliohjelmasta sekä ehdokkaista.

Tiedotusvälineiden edustajat ovat lämpimästi tervetulleita kaikkiin Kokoomuksen eurovaalitapahtumiin tulevana viikonloppuna!

Lisätietoja:

Puoluesihteeri Taru Tujunen, gsm 050 3579 418
Viestintäpäällikkö Jenni Haukio, gsm 040 7292 447

www.intotietotaito.fi
www.kokoomuskuuntelee.fi