Näytä tapahtumat alueelta:
Seuraavat tapahtumat
 1. May9

  “Kuinka syrjäytyminen lopetetaan?” -paneelikeskustelu Oulussa

  14:0015:45

  Paneelikeskustelu on kaikille nuorten syrjäytymisen ehkäisystä kiinnostuneille avoin ja maksuton. Paneelissa mukana OSAOn K2K -projekti, Nuorten Ystävien Muhoksen valmennuspaja Mahis, ODL ja SPR:n Nuori nuorelle -hanke sekä FinFami ry:n toiminnanjohtaja Pia Hytönen ja kansanedustaja Kari Tolvanen. Paneelikeskustelun juontaa Jaana Pelkonen ja aloituspuheenvuoron pitää Tuomas Aarni.

  Tervetuloa!

 2. Eurooppa-päivän tempaus Oulussa

  16:0016:30

  Oulun Kokoomusnaiset ja Kokoomuksen Oulun kunnallisjärjestö tempaisevat Rotuaarilla Eurooppa-päivänä maanantaina 9.5. klo 16.00. Jaossa uunituoretta Sinituuli-lehteä ja Kokoomus-karkkeja. Paikalla kansanedustajat Jaana Pelkonen ja Kari Tolvanen sekä FinFami ry:n toiminnanjohtaja Pia Hytönen.

  Tervetuloa tapaamaan ja jututtamaan!

 3. Kokoomuksen Tulevaisuusklubi Lahdessa

  17:0018:30

  Mitä on tulevaisuuden sivistys? Millaista osaamista jatkuvasti muuttuvassa maailmassa tarvitaan? Miten  voimme siihen valmistautua? ​ Kutsumme sinut keskustelemaan ja ratkomaan näitä kysymyksiä kanssamme Hämeen Tulevaisuusklubille, FellmanniCampukselle (kokoustila Ars Cultura 2. krs.) Lahteen maanantaina 9.5. klo 17.00-18.30. Mukana keskustelemassa ovat muun muassa Lahden ammattikorkeakoulun rehtori Outi Kallioinen ja kokoomuksen opiskelijaliitto Tuhatkunnan puheenjohtaja Marianna Kupias. Keskustelun alustajana ja tilaisuuden vetäjänä toimii opetus- ja kulttuuriministeri, kokoomuksen varapuheenjohtaja Sanni  Sanni Grahn-Laasonen.
  Lämpimästi tervetuloa! 

 4. May10

  Sanni Grahn-Laasonen ja Anne-Mari Virolainen: sivistyspoliittinen tulevaisuusklubi

  17:0018:30

  Kokoomuksen Sivistyspoliittinen tulevaisuusklubi saapuu Turkuun. Tilaisuutta juontaa opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen, sekä puolueen varapuheenjohtaja ja suuren valiokunnan puheenjohtaja Anne-Mari Virolainen. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja paikalla on kahvitarjoilu. 

  Ohessa tapahtuman virallinen kutsu:

  Hyvä sivistyksen ystävä, tulevaisuuden tekijä!

  Mitä mustavalkoisemmaksi julkinen keskustelu käy, sitä tärkeämpää on muistaa, että kokoomus on uteliaiden ja uudelle avoimien ihmisten puolue. Puolue, jossa uskalletaan ja halutaan käydä keskustelua myös suurista, tulevaisuuteen liittyvistä kysymyksistä, joihin meillä ei ole vielä valmiita vastauksia.

  Näitä keskusteluja varten olemme käynnistäneet kokoomuksen Tulevaisuusklubi-kiertueen. Klubeilla kokoamme kokoomuslaiset yhteen pohtimaan teemoja, joilla tulee olemaan suuri merkitys tulevaisuuden Suomelle. Mitä on tulevaisuuden sivistys? Millaista osaamista jatkuvasti muuttuvassa maailmassa tarvitaan? Mitenvoimme siihen valmistautua?

  Kutsumme sinut keskustelemaan ja ratkomaan näitä kysymyksiä kanssamme Varsinais-Suomen Tulevaisuusklubille Submarinaan, Linnankatu 32:een.

  Lämpimästi tervetuloa!

  Sanni
  Sanni Grahn-Laasonen
  Opetus- ja kulttuuriministeri, kokoomuksen varapuheenjohtaja

  Anne-Mari
  Anne-Mari Virolainen
  Kokoomuksen varapuheenjohtaja, kansanedustaja

 5. Helsingin Kokoomuksen keskusteluilta sisäisestä turvallisuudesta, mukana Petteri Orpo

  18:0018:00

  Helsingin Kokoomuksen toukokuun keskustelutilaisuuden teemana on sisäinen turvallisuus. Kuulemme keskustelun alustukseksi puheenvuorot sisäministeri Petteri Orpolta, Rajavartiolaitoksen apulaispäälliköltä Ilkka Laitiselta sekä rikosylikomisario, kansanedustaja Kari Tolvaselta. Aikaa on varattu runsaasti kysymyksille sekä vapaalle ajatustenvaihdolle. Tilaisuuden avaa sekä keskustelun moderaattorina toimii Helsingin Kokoomuksen puheenjohtaja Pekka Majuri.

  Keskustelutilaisuus pidetään Cafe Köketin (Kiseleffin talo, Aleksanterinkatu 28) toisen kerroksen tiloissa klo 18-20.

  Tilaisuus on kaikille avoin, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista tarjoilujen riittävän varmistamiseksi torstaihin 5.5. mennessä sähköpostitse: taina.kurki@kokoomus.fi.

  Lämpimästi tervetuloa!

 6. Etelä-Pirkanmaan yhdistysten aluepalaveri

  18:3018:30

  Akaan, Urjalan ja Valkeakosken kokoomusyhdistysten aluepalaveri tiistaina 10.5. klo 18:30 Campus Centerissä (HAMK), Tietotie 1, Valkeakoski. Palaverissa keskustellaan ajankohtaisista asioista ja erityisesti valmistautumisesta kunnallisvaaleihin.

  Tarjoilun vuoksi ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 6.5. jari.porraslampi@kokoomus.fi

 7. Paula Risikko: Sote-keskustelutilaisuus

  18:3020:00

  Eduskunnan varapuhemies, kansanedustaja ja sote-alan ammattilainen Paula Risikko saapuu Turkuun kaikille avoimeen sote-keskustelutilaisuuteen. Tapahtuma järjestetään heti ministeri Grahn-Laasosen ja kansanedustaja Virolaisen sivistyspoliittisen tulevaisuusklubin perään samoissa tiloissa. Tapahtuma on kaikille avoin, ja paikalla on kahvitarjoilu.

  Tervetuloa mukaan!

 8. Helsingin Kokoomuksen Naisten Marimekko-ilta

  19:0019:00

  MARIMEKKO – ILTA. Luvassa uuden upean kesämalliston muotinäytös. Malleina vaikuttajanaisemme Sari Sarkomaa, Pia Pakarinen ja Seija Muurinen. Illan ostoetu -15% kaikista normaalihintaisista tuotteista ja -20% joistakin silkkipaidoista. Tarjolla kuohuvaa ja pientä suolaista sekä iloisen lämpöistä tunnelmaa. Ilmoittautumiset viimeistään 3.5. 2016 Marjatta Partaselle, marjattapartanen@hotmail.com tai puh. 040 719 3215

 9. May11

  Sote keskustelu-tilaisuus

  18:0020:00

  Sote keskustelu-tilaisuus

  Alustajina tilaisuudessa:
  Marja-Leena Alho: Sote uudistuksen etenemisen aikataulu ja rahoitus
  Leea Hiltunen: 3. sektori palveluiden tuottajana
  Tarja Ujula: Valinnanvapaus
  Merja Loven: Yksityinen palvelujen tuottaja
  Tilaisuuden juontajana toimii Elina Junnila

 10. May13

  Elina Lepomäki ja Juhana Vartiainen puhujavieraina Helsingin Kokoomusyrittäjien AfterWork-tilaisuudessa.

  17:0017:00

  Kukanpäivän skumppa AfterWork -tilaisuus ja poliittiset katsaukset pidetään perjantaina 13.5. klo 17 alkaen Ajantiedon tiloissa Kampissa, Antinkatu 3 D, 7 krs. Pyydetään saapumaan hyvissä ajoin paikalle, mielellään jo 16.45.

  Ohjelma:

  Klo 17: 00 Elina Lepomäki puheenvuoro

  Klo 17.30 Juhana Vartiaisen poliittinen katsaus

  Lämpimästi tervetuloa kuulemaan Elina Lepomäen ja Juhana Vartiaisen terveiset Eduskunnasta.

Seuraavat tapahtumat