Kokoo­mus 100-juhla ja Kokoo­mus­ris­teily nyt saata­villa

Julkaistu: 26.10.2018

Talvikauden kaksi juhlahelmeä ovat nyt myynnissä.

Kokoomus 100v

Kokoomus 100 vuotta-juhla

Joulukuussa juhlimme kokoomuksen 100 vuoden työtä suomalaisen yhteiskunnan rakentamiseksi. Juhlapäivän 8.12. aloitamme kello 10 järjestettävällä juhlajumalanpalveluksella Helsingin Tuomiokirkossa. Päiväjuhlaa vietämme Vanhalla ylioppilastalolla kello 12 alkaen.

Päivä huipentuu Finlandia-talolla järjestettävään iltajuhlaan kello 19.30.

Ilosen arvokkaaseen iltajuhlaan voi kokoontua hyvillä mielin tapaamaan tuttuja ruoan, juoman ja tanssin lomassa.

Iltajuhlaan myytävä Ruiskukkalippu  100,00 € sisältää buffetruokailun sekä ohjelman. Toivotalkoolippuun 300,00 € sisältyy lisäksi cocktail-tilaisuus Finlandia-talolla ennen iltajuhlan alkua kello 18.00.

Tutustu ohjelmaan

Varaa lippusi tästä


Kokoomusristeily 2019

Tammikuussa katse on tiukasti tulevaisuudessa. Kaikkien aikojen vaalikevät aloitetaan koko kokoomusväen yhteisellä risteilyllä. Ohjelmassa on runsain mitoin vaalikevääseen valmistavaa ohjelmaa sekä yhdessä iloitsemista ja rentoutumista. Kokoomusristeily on kaikille avoin mahdollisuus päästä tutustumaan samanhenkisiin ihmisiin, Petteriin ja puoluejohtoon, ministereihin ja kansanedustajiin sekä muihin sidosryhmiin.

Risteilyn antamat eväät ja huippuun virittäytynyt yhteishenki siivittävät pitkälle tulevaan!

Nopean varaajan etuna saat risteilystä nyt -25 % alennuksen! Tarjous koskee 3 ja 4 hengen hyttejä ja on voimassa lokakuun loppuun saakka. Liput nyt alkaen 22,50 €. Toimi siis heti!

Osta risteily tästä

Facebook-tapahtumaan tästä